Tavita portbagaje

Covorase si tavite pentru portbagaj , utilitate

Tavita portbagaje

Mesajde skandal » 16 Mar 2012 15:12

Daca doriti sa va protejati portbagajul, un accesoriu util pentru masina dvs. este tavita pentru portbagaje.

Aceste tavite sunt prevazute cu margine de protectie inalta de 5,5 - 6 cm, o zona centrala anti-alunecare, un plastic flexibil de calitate superioara, o suprafata striata si acces la centura de siguranta pentru bagaje.

Tavitele pentru portbagaje exista in sute de modele si sunt adaptate perfect pentru portbagajul masinii dvs.

Indiferent ca aveti Dacia, Daewoo, Alfaromeo, Volvo, Suzuki sau alt model auto, tavitele urmaresc perfect forma, conturul si dimensiunile portbagajului.

Marginea de protectie este prevazuta sa impiedice scurgerea lichidelor si a murdariei. Confectionate din plastic rezistent, materialul este flexibil si durabil, garantand o calitate superioara. Aceste produse rezista atat la temperaturi inalte, cat si la temperaturi joase.

Nu permit trecerea apei, a uleiului ori a substantelor chimice. Bagajele nu aluneca pentru ca suprafata striata a tavitelor, precum si centrul confectionat din material anti-alunecare impiedica acest lucru. Se instaleaza si se scot usor din portbagaj, se curata sau se spala rapid cu furtunul. Sunt practice, usoare, fara miros specific si numai bune sa va protejeze portbagajul, mentinandu-l in perfecta stare de curatenie. Tavitele nu sunt un moft, ci o necesitate pentru portbagajul masinii dvs., atata timp cat doriti sa pastrati igiena spatiului destinat bagajelor.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Avatar utilizator
skandal
 
Mesaje: 65
Membru din: 09 Mar 2012 08:48
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Covorase si tavite pentru portbagaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron