Cotiere auto

Cotiere dedicate

Cotiere auto

Mesajde skandal » 16 Mar 2012 08:52

Cotierele auto sunt universale sau prevazute pentru fiecare model auto in parte (pentru detalii catalogul de pe site va sta la dispozitie).

Particularitati: Se deosebesc prin matieriale de calitate, finisaj deosebit si rezistenta. Majoritatea cotierelor sunt rabatabile si sunt concepute in asa fel incat sa nu incomodeze comenzile dintre scaune (ex: fixarea centurii de siguranta).

Cotierele, asa cum spune si numele, sprijina cotul soferului in timpul mersului si ii asigura confort la drum lung. Materialul care sustine mana este din piele ecologica.

Cotierele sunt practice si nu incomodeaza la schimbarea vitezelor sau a franei de mana.

Cotierele auto sunt prevazute cu mecanism magnetic de inchidere, iar scaunele se pot ridica sau lasa in jos cu usurinta.

Cotiera se monteaza pe tunelul median dintre scaune. Pentru aceasta, talpa cotierei este special adaptata pentru acest tunel. Pentru fixare se folosesc holsuruburi incluse in pachet. Montajul se realizeaza pe autoturism fara alte modificari. Daca aveti nevoie de instructiuni, urmariti kitul de instalare complet din pachet.

Spatiul pentru depozitare este prevazut in interior.

Mod de intretinere: la exterior se spala cu apa calduta si detergent, pentru ca in interior sa se aspire.

Pretul unei cotiere Rider este de 220 lei, cotiera Armster are pretul de 265 lei, iar culorile sunt la alegere (gri, negru etc).
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Avatar utilizator
skandal
 
Mesaje: 65
Membru din: 09 Mar 2012 08:48
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Cotiere dedicate

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron