de aki » 26 Mai 2013 13:30
Salutare... sunt nou pe acest forum si am o mare dilema: sa dau banii pe un Viper 350HV pe care sa il pun pe un Sandero ,sau sa ma limitez la un MAAT, Hornet(= Avital, cum il "alinta" mai multe service-uri autorizate Dacia), sau alta recomandare de la voi?
Daca ma uit la ce poate un Viper imi este foarte greu sa renunt la ideea de a avea un astfel de sistem de alarma pe masina, dar ma gandesc ca am un Sandero si nu stiu daca merita sa dau atatia bani pe un sistem de alarma mai destept decat Sandero(dpdv al calculatorului de bord al Sandero). Asa ca, va rog, cine doreste sa imi faca si mie o recomandare de sistem de alarma pentru Sandero, care sa aiba si urmatoarele 3 functii(sau aproape de ele), sa nu se abtina:
1. Senzor antitractare / ridicare (sa nu raman fara roti)
2. Prevenireea alarme false(zgomote puternice provocate de tunete, animale, motoare - motocicleta, masini grele etc.)
3. Armare/dezarmare silentioasa
Am selectat din specificatiile Viper 350HV, 3 functii ale acestui sistem pe care le consider foarte utile pentru orice masina. Am inteles ca majoritatea sistemelor de alarma sunt dotate cu functii gen dublu-soc, avertizare, prezenta in perimetru..,dar nu stiu daca aceste trei functii enumerate mai devreme sunt pe toate sistemele de alarma..