Alarma auto CARSCOP cu pornire motor din telefon

Alarme , probleme , instalari , garantii

Alarma auto CARSCOP cu pornire motor din telefon

Mesajde alarmistul » 17 Iun 2013 07:29

Atasat aveti manualul in lb romana.

Vreti sa stiti exact pozitia masinii Dvs?
Vreti sa auziti ce se discuta in interior?
Vara inca stati in masina incinsa?
Iarna inca asteptati in masina prea rece?
Inca va faceti probleme pentru securitatea masinii dvs.?
Inca utilizati vechea cheie a masinii pentru pornirea motorului?

Sistemul de pornire a motorului din telefonul mobil utilizand Iphone / Android / Symbian / sistemul Java & Sistemul de pornire a motorului prin simpla apasare a butonului Push start
Noi va pornim masina din telefon; telefonul dvs. este telecomanda dvs.
Stil / Comfort / Convenabil
Vara porniti aerul conditionat pentru a raci masina inainte de a pleca, comfort de racire!
Iarna porniti aerul conditionat pentru a incalzi masina inainte de a pleca, comfort de incalzire!
Orice proprietar de masina experimenteaza vara sentimentul neplacut de caldura insuportabila in masina inainte de a pleca. Pentru a raci masina trebuie sa o porniti si sa asteptati ca masina sa se raceasca. Daca trebuie sa plecati imediat, masina este incinsa si va simtiti ca intr-o sauna greu de suportat. Totodata, iarna, masina este foarte rece inainte de a pleca. Pentru a incalzi masina trebuie sa o porniti, sa porniti aerul conditionat si sa va intoarceti in casa pana se incalzeste masina. Daca insa trebuie sa plecati imediat, in masina este mult prea frig si aerul devine greu de suportat.
Puteti sa va luati la revedere de la toate aceste inconveniente o data cu instalarea sistemului nostru de pornire a motorului din telefonul mobil. Puteti porni motorul masinii si aerul conditionat fie din telecomanda, fie chiar din telefonul mobil. Nu aveti decat de asteptat cateva minute in casa sau la birou savurand o ceasca de cafea si apoi puteti pleca fara sa mai asteptati nimic!
Acest sistem utilizeaza modul GSM din telefonul mobil pentru a controla sistemul de pornire a motorului si al aerului conditionat pentru incalzirea sau racirea masinii (aerul conditionat va porni exact cum a functionat inainte de oprirea masinii) si utilizeaza softul nostru pentru telefonul mobil pentru a controla modul GSM prin SMS si parola. Proprietarul masinii poate schimba parola pentru a evita controlul masinii de catre alte personae. Nu este necesara nicio distanta limita. Masina poate fi parcata atat intr-o parcare supraterana, cat si intr-o parcare subterana. Singura conditie este sa existe semnal GSM si astfel puteti controla masina fara niciun fel de problema.
Sistemul este disponibil pentru platforma Apple IOS, pentru platforma Google Android, pentru platforma Nokia Symbian si pentru alte softuri Java. Aceste soft acopera aproape toata gama de telefoane mobile actuale.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Avatar utilizator
alarmistul
 
Mesaje: 154
Membru din: 07 Mar 2012 11:23
Localitate: Bucuresti

Re: Alarma auto CARSCOP cu pornire motor din telefon

Mesajde angelblack » 25 Iun 2013 14:57

Chiar nu a achizitionat nimeni aceasta alarma?
angelblack
 
Mesaje: 1
Membru din: 25 Iun 2013 14:29


Înapoi la Alarme

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron