b0n3z scrie:Salut, sunt nou pe acest forum!
Ieri am montat impreuna cu varul meu alarma pe masina(Skoda fabia) si am urmatoarele, probleme:
- alarma nu raspunde la nici una din cele 2 telecomenzi(ambele au baterii dar una din ele nu merge, cand apas o tasta nu se aprinde acel led; ledul se aprinde doar la cea slim, fara sina). Am schimbat bateriile intre ele dar nimic.
- nestiind care este telecomanda 1 am ales sa pun alarma in modul de invatare, am legat firele roz si portocaliu intre ele, le-am facut plus la siguranta de 8 ori, s-a auzit sirena, dar cand apas pe telecomanda nu se intampla nimic.
- ledul de la alarma sta mereu stins, nu este intermitent.
- cand fac masa cu unul din cele 3 fire albastre sau cu cel verde, alarma scoate un sunet, asemanator celui de avarii( asta cred ca este normal, simte ca portbagajul/capota/usa sofer sunt deschise)
- becul de la senzor nu se aprinde( este normal? trebuie sa stea stins si se aprinde doar la armare? Daca DA, atunci cum o armez daca telecomenzile nu merg? )
Specific faptul ca blocheaza/deblocheaza usile la apasarea franei
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator