de ins63 » 14 Aug 2019 09:59
Buna ziua. In anul 2015 am montat o alarma Thunder CA106 pe un Audi A4. Acum 2 luni s-a terminat bateria de la telecomanda si am schimbat-o. Dupa ce am schimbat bateria telecomanda nu mai functioneaza corect, in sensul ca trebuie sa apas butoanele (oricare din ele) de 20-30 ori ca sa execute comanda. Mentionez ca nu am umblat niciunde la telecomanda, decat la baterie. Am crezut ca e de la baterie si in consecinta am mai schimbat 5-6 baterii dar defectul persista, de unde concluzia ca nu e de la baterie. Daca nu se poate remedia acest defect, stie cineva de unde pot cumpara o telecomanda de alarma Thunder CA106. Caut pe net de 2 luni si nu gasesc niciunde. Poate, intamplator, are cineva o telecomanda de la o alarma Thunder CA106 pe care a schimbat-o de pe masina si nu ii mai trebuie. O cumpar eu, pentru ca nu as vrea din cauza unei telecomenzi defecte sa schimb toata alarma. Mentionez ca a 2-a telecomanda am pierdut-o chiar dupa catva timp dupa ce am montat alarma. Va multumesc anticipat pentru ajutor.