Pachet PROMO Statie Radio CB !

Pachet PROMO Statie Radio CB !

Mesajde skandal » 05 Apr 2012 09:24

Statie CB Alan 100 Plus + Antena President Florida + Gratuit Talpa Cauciuc = 350 RON

Statie radio Alan 100 Plus B 4W AM si FM

Midland Alan 100 Plus, statie radio cu 4W si 40 de canale AM/ FM
Cel mai simplu model de la Midland, foarte usor de folosit chiar de catre incepatori cu rezultate rapide si de exceptie. Dimensiunile mici si functiile reduse de pe panoul frontal fac ca aceasta statie radio sa fie alegerea perfecta pentru habitaclul oricarui automobil. In pachetul fiecarei statii Alan 100 Plus gasim cablul de alimentare si mufa pentru bricheta, deci alimentarea sa ca timp de executare va fi minimal, si fara prea multe complicatii, atata timp cat avem la indemana o bricheta de 12V. Bineinteles ca puteti conecta statia si direct la bornele bateriei, dupa ce instalati pe firul de + (rosu) o siguranta de 2A. In momentul in care motorul e pornit si alternatorul incarca bateria statia functioneaza la capacitate maxima la emisie. La alegerea unei antene compatibile pentru acest model se va lua in calcul auto pe care se monteaza, pozitiile care ne permit asezarea antenei, eventualele suprafete metalice orizontale si dimensiunea lor, precum si posibilitatile de trasare a cablajului de la antena. In general la turisme, sau la orice auto care detine o suprafata de cel putin 1,5m (2) se pot obtine rezultate foarte bune cu o antena cu montura de magnet, din gama Sirio sau Midland. La camioanele sau dubele care au partea frontala din fibra sau alte materiale nemagnetice se prefera montarea la suportul de parasolar sau pe bratul de oglinda.

Modele noi de statii radio CB Alan 100 vin cu o putere marita, si o modulatie de invidiat pana si de modele mai scumpe din segmentul de varf al statiilor CB. Modulatia face astfel ca vocea sa fie transmisa foarte clar, puternic in difuzorul receptorului, mesajul fiind transmis in conditii de claritate maxima. In felul acesta distanta la care se tine microfonul creste si gestul expres de a duce microfonul cat mai aproape de gura cand vrem sa transmitem se reduce la a orienta microfonul catre dumneavoastra din pozitia clasica de conducere cu mana pe schimbatorul de viteza.

Distantele obtinute cu o astfel de statie radio CB sunt cu 35-40% mai mari fata de modelul anterior al gamei, raza marita fiind rezultatul modulatiei de exceptie si bineinteles si al puterii marite. Pentru a folosi la capacitate maxima acest model folositi o antena CB de cel putin 1.60m inaltime, deoarece in aceasta frecventa „dimensiunea conteaza” , fata de alte servicii de comunicare radio unde semnalul este receptionat si retransmis prin sisteme de relee pozitionate strategic, in functie de relief si conditiile meteo caracteristice unei anumite zone.

Specificatii tehnice Statie radio CB Alan 100 Plus:

Canale: 40 FM (vezi schema benzii de frecventa)
Sirul frecventelor: 26.965 n 27.405 MHz
Comanda frecventei: PLL
Sirul temperaturii de functionare: -10/+55C
Voltajul de intrare DC: 13,8V DC ±15%
Marimea: 124 x 38 x 190mm
Putere: 4Watt
Greutatea: 0,850 kg
Sistemul de receptionare: conversie duala superheterodina
Frecventa intermediara: IoIF: 10.695MHz; IIo: 455 MHz
Sensibilitatea: > 1µV per 20dB SINAD
Puterea de iesire audio @10% THD: 2.0 W @ 8 Ohm
Distorsiunea audio: mai mica de 8% @ 1 KHz
Rejectia imaginii: 65 dB
Rejectia canalului adiacent: 65 dB
Rata semnalului/ zgomot: 45 dB
Scurgerea curenta in standby: 250mA
Puterea de iesire: ciclu 10% 4W@ 13.8V DC
Modulatia: AM: de la 85% la 95%
FM: 1,8 KHz ± 0,2 KHz
Raspunsul frecventei: de la 400 Hz la 2.5 KHz
Impedanta de iesire: RF 50 Ohm neechilibrat
Rata semnalului/ zgomot: 40 dB MIN
Scurgerea curenta: 1100mA (pozitia poterii fara modulatie)

Vocabular tehnic
AM - Amplitude Modulation
CB - Citizen's Band
CH - Channel
CW - Continuous Wave
DX - Long Distance Liaison
DW - Dual Watch
FM - Frequency Modulation
GM - Low Frequency
LSB - Receiver
SSB - Single Side Band
SWR - Standing Wave Ratio
SWL - Short Wave Listening
SW - Short Wave
TX - CB Transceiver
UHF - Ultra High Frequency
USB - Upper Side Band
VHF - Very High Frequency

Antena mobila President FLORIDA

Toate antenele President sunt testate si calibrate inainte de a fi ambalate.Cu toate acestea mediul inconjurator si locatia aleasa pentru instalare precum si alti factori pot duce la variatia raportului de unda stationara ( R.U.S.).Din acest motiv este foarte important ca antena sa fie verificata din punct de vedere al conexiunii,inainte de a fi folosita cu un dispozitiv CB.Emisia cu o antena incorect calibrata,incorect conectata sau cu cablul perforat poate produce defectiuni majore emitatorului-receptor CB.

TIP 1/4 unda
IMPEDANTA 1,1/1 ajustabila
FRECVENTA 50 Ohm
POLARIZARE 26-28 Mhz
SWR AJUSTABIL Verticala
CASTIG +1 dBi
PUTERE MAXIMA 50 W PEP
LARGIME DE BANDA 1.000 KHz (100 cx)
GREUTATE 0,4 kg
LUNGIME 450 mm
TIP BAZA-SUPORT magnetica
RADIANT fibra / grafit
Antena CB

Antena este unul din elementele cele mai importante ale unui emitator-receptor CB.O alegere potrivita cat si o instalare corecta stau la baza functionarii cat mai corecte a dispozitivului CB.Ca si o regula generala inainte de a alege o antena,trebuie stiut ca in general cele mai inalte antene sunt si cele mai performante.


Aspecte tehnice

Antena asigura transformarea a doua forme de energie.In emisie,antena foloseste energia electrica furnizata de catre statia radio intr-o energie eletromagnetica.In receptie are loc procedeul invers.Antena ideala pentru 27 Mhz ar trebui sa aiba teoretic lungimea de 11 metri.
In acest caz un dipol suplimentar de 1/4 dintr-o unda,ar trebui sa masoare 2.75 metri.Prin utilizarea unei bobine de inductanta la baza permite fabricarea de modele de marimi diferite cu performante ridicate.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Avatar utilizator
skandal
 
Mesaje: 65
Membru din: 09 Mar 2012 08:48
Localitate: Bucuresti

Re: Pachet PROMO Statie Radio CB !

Mesajde skandal » 06 Apr 2012 08:45

Alege pachetul !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Avatar utilizator
skandal
 
Mesaje: 65
Membru din: 09 Mar 2012 08:48
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Reduceri, promotii si oferte

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron