Închiriază un hacker (https://t.me/Blackhat_plug)

Oferte , sfaturi practice , idei de instalare

Închiriază un hacker (https://t.me/Blackhat_plug)

Mesajde grsonomar3 » 26 Iun 2024 13:22

Suntem o echipă de hackeri profesioniști. Expertiza noastră este programarea, rularea exploit-urilor și configurarea atacurilor DDoS, baze de date, hack-uri farmaceutice WordPress, SEO și design web, găzduire și management de server, marketing și servicii de hacking de site-uri web. Ne place provocarea de a face lucruri în care majoritatea celorlalți renunță.

Exemple:
Atacuri de tip phishing pentru a obține conturi de la ținte selectate. Recuperați cu ușurință parolele de cont ale majorității rețelelor sociale, telefoane inteligente de control. Hacking de conturi Facebook, Reddit, Instagram, Twitter. Stergerea cazierului judiciar, creșterea scorului de credit, schimbarea notei unui curs școlar, urmărirea locației live etc.

Pachet complet, obținerea accesului la dispozitivele și conturile personale sau ale companiei și căutarea datelor de care aveți nevoie. Hacking servere web, servere de jocuri sau alte infrastructuri de internet. Spionajul economic. Obțineți informații private de la cineva. Nu avem restricții sau limite în ceea ce privește tipul de locuri de muncă și servicii pe care le oferim!

Contact prin
Telegramă:............ @Blackhat_plug
https://t.me/Blackhat_plug
grsonomar3
 
Mesaje: 2
Membru din: 25 Iun 2024 15:50

Înapoi la Statii CB

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron