Regulament forum auto100.ro

Reguli forum
Mai jos sunt cateva reguli de bun simt de care va rugam sa tineti seama atunci cand postati in cadrul forumului :

- Nu folositi un limbaj neadecvat.Prin limbaj neadecvat , noi intelegem : injuraturi, lipsa bunului simt, jignirea altor membri sau moderatori/admini indiferent de natura, precum si intervenirea intr-un subiect, folosind afirmatii malitioase.

- Postarea mesajelor se va face cu foarte mare atentie. Inainte de a incepe un nou thread, va rugam alegeti bine categoria, si forum-ul in cauza, in functie de informatia ceruta si de incadrarea acesteia.

- Orice tip de publicitate este strict interzisa, in afara sectiunii dedicate acesteia. Prin publicitate intelegem thread-uri gen "vand" sa "cumpar", precum si vezi
website-ul "X" sau ce oferta senzationala au cei de la "Numele firmei".Sunt permise doar link-uri externe din situl www.auto100.ro . Toate acestea se pot realiza cu ajutorul mesajelor private.

- In cadrul acestui forum nu se accepta rasismul sau discriminarea, sub nici forma.

- Nu se permit nici un fel de ilegalitati, sub orice forma s-ar prezenta acestea. Mai ales cand mesajele dvs. incita utilizatorii si cititorii catre actiuni ilegale.

- Nu se permit post-urile facute doar pentru a creste la numar, sau cele off-topic si fara sens, gen "lol" sau "ok", precum nici restul variatiilor celor mai sus prezentate.

- Nu se permit fotografii atasate, cu un format mai mare decat 800x600

- Nu sunt permise discutiile in limbi straine, decat la categoria care au acest specific

- Nu sunt permise discutiile offtopic in mod abuziv

- Nu sunt admise comentariile pe Forum ,legate de anumite decizii luate de Administratori/Moderatori , acestea se fac DOAR IN PM !ADMINISTRATORII

-Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.

-Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

MODERATORII

- Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.

- Moderatorii se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.

- Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza totdeauna bunul simt si buna
functionare a forumului.

- "www.auto100.ro" îşi rezervă dreptul să modifice oricând prevederile Regulamentului. Modificările vor fi aduse la cunoştinţă utilizatorilor prin intermediul anunţurilor postate pe prima pagină.


- În momentul înregistrării se consideră că aţi citit acest regulament şi sunteţi de acord cu cele scrise aici. Dacă sunteţi deja înregistrat în momentul afişării
regulamentului, acţiunea de a posta în continuare înseamnă o acceptare tacită a conţinutului său, indiferent că l-aţi citit sau nu.

- Toţi membrii forumului răspund personal pentru conţinutul mesajelor publicate şi îşi asumă consecinţele (inclusiv de natură materială) care decurg din acţiuni care încalcă prezentul regulament sau legislatia în vigoare.

- Nu se admit cererile de ştergere a contului creat şi a posturilor aferente! In cazul in care un user ,cu activitate pe forum, doreste sa renunte la contul sau, se modifica doar datele din profil fara a dezactiva contul ! Totuşi, în cazul unor motive serioase, argumentate corespunzător, această decizie va fi la latitudinea administratorilor forumului!

- Administratorii NU sunt obligati sa justifice deciziile luate. Vom incerca sa fim cat mai intelegatori si flexibili atata timp cat discutiile de pe acest forum vor decurge intr-o maniera civilizata.
Nu există subiecte sau mesaje în acest forum.

Înapoi la Prima pagină

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Permisiunile forumului

Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

cron